Nya aktiviteterDet har varit full rulle de senaste dagarna.

Häromdagen var vi i Ljunghusen och firade Lones 70-årsdag. Barnen hade i hemlighet ordnat kalaset. Lone visste inget. De hade bett henne sitta barnvakt, men sen ändrade de sig och sa att det hade ordnat sig på annat sätt. I stället ville de bjuda ut på restaurang. Vi kommer om ett lite tag, sätt på er lite snyggt.  Men det blev inget restaurangsbesök utan de körde henne direkt till kalaset där alla gästerna väntade.

Ett practical joke av högsta klass. Toppen. Grattis Lone!!!
I Landskrona har vi haft kareneval i dagarna tre. Jag är väl för gammal att uppskatta en sådan övning.
Vi gick ut en sväng, men hittade inga gräddbullar. Vi gick till Stadshuset där det var en målartävling med temat Landskrona 600 år. Jag tog en bild av ett av de bättre bidragen.
Inne på Ctadellet hade Rose Marie Bengstsson utställning. Alltid fina saker.Häromkvällen fick vi besök av tvillingarna Margareta och Barbro. Margareta är en av hustru Perssons äldsta vänner. Hon är för övrigt gift med en kurskamrat till mig från Ultuna-tiden. Kul med spontana besök.Som ni vet har vi vårt barnbarn Linus på besök. Han är mycket ute med sina kompisar, men det blev faktiskt tid över för en gemensam bild.I går var vi och hälsade på min äldsta syster, Ester, som för ett tag sedan fyllde 94. Hon blev väldigt glad att återse Linus.Hemma i staden var det cruising med ca 300 veteranbilar, som därefter samlades på stadens torg. Tog en bild på den äldsta bilen, en Northern från 1902. I dag skall de alla presenteras nere på Citadellet. Tyvärr regnar det, men efter regn brukar det komma solsken. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0