En påsk med kyla och regnLorensdal utanför VellingeLorensdalRose Marie Bengtssons glasalsterTavla av Ardy StrüwerGlasalster av Ardy StrüwerFlinckmans caféBloggaren med caffe latte och morotskakaHustru Persson avnjuter sitt kaffe och sin morotskaka


Efter en ordentlig snuva med mycken hosta och antibiotika har livet återgått till någorlunda normala rutiner.

Påsken har varit kall så det räcker till och blir över, men för oss har den ändå varit nog så innehållsrik.

Våra vänner Hans och Lone hade inbjudit oss till Ljunghusen på långfredagen. Vi träffades på Lorensdal utanför Vellinge. Det var en mycket trevlig bekantskap. Där fanns massor med aktiviteter i olika ateljéer, foton, sömnad, konstsmide och mycket annat.

Därefter for vi hem till Hans och Lone där det vankades superb mat och trivsamt umgänge. Hos goda vänner går alltid tiden fort.
På tal om tid slutade jag ett av mina första jobb, som smedlärling i Löderup, för 65 år sedan, just på långfredagen. Hugaligen!!!

Under påsken är det konstrundor som gäller. I år blev det en kort version. Vi besökte Rose Marie Bengtsson. Jag är så imponerad av hennes glasalster.

På vår gata var det vernissage på långfredagen. Då kunde vi inte gå men på påskdagen gjorde vi ett besök. Utställare var Ardi Strüwer. Han känner vi sen tidigare. Denna gången hade han dock ställt ut några konstalster i glas efter hans disign. Fina grejor.

Vi hann också med ett besök på Flinckmans café och det var 100 som vanligt. Hans caffe latte kan till och med jag dricka.

Idag är det annandag påsk och vi har just varit på Gamla Bryggans restaurang på Stadshuset och ätit en härlig gravad lax.

Nä, nu får detta räcka med aktiviteterna.

Morsning!!!!


Kommentarer
Postat av: Anonym

2012-04-10 @ 09:37:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0