En annorlunda dag



Verk av Colin Fraser

Den sista tiden har varit lite besvärlig. Jag har gått med min hosta. Den börjar dock ge med sig. Hustru Persson har också varit lite hängig. Även hon har kommit tillbaka ganska bra och är nu så gott som återställd.

Idag hade hon tid på specialisthuset i Eslöv. Vi gav oss iväg i god tid. Förra gången vi var där sa ögonläkaren att hon skulle hämta in journalerna från hennes näthinneoperation.

En operation är alltid en en operation, så jag förstod att hon gruvade sig lite.

Hon kom in, fick droppar och så till doktorn. Jag satt utanför och tryckte. Efter ett tag kom hon ut. Bingo!! sa hon. Jag behöver inte operareras. Doktorn hade kollat allt möjligt och funnit värdena så bra att det fanns ingen anledning till ingrepp. Skall in för kontroll om ett halvår.

Lättade for vi tillbaka till Landskrona. Köpte en pizza och såg på skidskyttet. Tyvärr missade vi medaljen med en hårsmån.

Jag åkte ut och kollade in årets första strandskator. Ett helt tjog!!

När jag kom tillbaka sa hustru: Du måste gå in och titta på galleriet. Sagt och gjort. Härliga tavlor av skotten Colin Fraser. När han såg galleriet blev han så förtjust att han sålde tavlorna för halva priset. De kostade i alla fall över 100000 kr. Häftigt.

Och sen såg det hemska som hänt i Japan. En tsunami med mer än 88000 saknade.

Jag nog har det varit en annorlunda dag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0