Vardagslivet fortsätter



Den ljuvliga bokskogen i Skäralid







Prov på Birgitte Söndergaards målarkonst


Här hemma handlar livet om det fundamentala. Det är sånt man inte tänker på i vanliga fall. Är man fit for fight flyter allt på som fullt naturligt.

Även om inte hustru Persson är allvarligt skadad så är hon i alla fall handikappad så det räcker till. Bara känslan att man inte kan göra de enklaste saker är väldigt frusterande. Men vi hjälper varandra så gott det går och nu har vi kommit in i ganska så fungerande rutiner.

I morgon skall vi åka till Lund och där skall de ta bort styngnen och gipset och sedan är det bara till att sätta igång med rehabiliteringen. Åtminstone hoppas vi det.

Lite ljusglimtar händer då och då. En dag kom Ros-Marie och Leif med kaffekorg och kakor. Vi hade en trivsam stund tillsammans.

En annan dag åkte vi till Lone och Hans där vi åt en god lunch och så pratade vi gamla minnen som brukligt är.

Vid den här tiden är bokskogen som finast. Vi vet att det varar inte så länge. Vi tog bilen och åkte till Konga bort genom skogen mot Gillastig och sedan fram till Skäralid och Nackarpsdalen. Skogen var verkligen vacker.

På våran gränd har Birgitta Söndergaard haft utställning. Vi gjorde ett besök. Kvalitén tyckte jag nog var lite varierande.

Nu hoppas vi på morgendagen. Vi hörs!!!!


Kommentarer
Postat av: Stefan

Skäralid är en av de vackraste platserna i Sverige, underbart fint när alla de skira löven bryter ut.



Sköt om er ordentligt!



2010-05-23 @ 21:32:10
URL: http://www.gemzell.se/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0